Over ons


Learning & development

Bureau Reincke ondersteunt learning and development als noodzakelijke instrumenten in de huidige hectische arbeidsmarkt. Ben je klaar voor 2025?


Over ons

Ik werk vanuit Bureau Reincke als begeleider/coach bij het verwerven van Nederlands als Tweede Taal ( NT 2 ). Doelgroep : je hebt je hier gevestigd om te werken en te wonen. Als je deelneemt aan het programma “Nederlands als tweede taal op de werkvloer “ beschik je over een werk-/verblijfsvergunning. Je hebt behoefte aan coaching bij de uitbreiding van je Nederlandse woordenschat binnen je eigen vakgebied. Niveau : A 1/ A 2. De begeleiding is op maat en afhankelijk van je eigen taalniveau, je leerbehoeften en je ambities. Ik heb onlangs de post-HBO module Certificering NT 2 docent aan de Hogeschool Rotterdam met succes afgerond. Wil je meer weten over mijn aanpak ? Bel 06-22423354.

Ik werk vanuit Bureau Reincke de afgelopen 15 jaar als onafhankelijk loopbaanbegeleider, als sparringpartner in je zoektocht naar een andere baan, binnen of buiten je huidige werkomgeving. Ik werk mee aan het opstellen van een eigen individueel leer- en ontwikkelplan. Ik zie een leven lang leren en ontwikkelen als voorwaarde om realistische posities op de arbeidsmarkt te verwerven, om je ambities te realiseren en om je sterke punten tot hun recht te laten komen. Als je je aangesproken voelt, maak ik graag een afspraak ter kennismaking. Bel 06-22423354 ( Cees Reincke )