Loopbaanbegeleiding: meer succes in je baan

Je wilt succesvoller zijn in je huidige baan. Hoe waren je recente beoordelingen ? Doe je de goede dingen goed genoeg ? Is er een lijstje met een aantal verbeterpunten?
Onderschrijf jijzelf dat lijstje of alleen je leidinggevende ? En van het verschijnsel ‘uitstel ‘ heb je geen last…alleen je collega’s.  “Procrastination as the thief of time”.

­

Je wilt meer en vaker scoren in je werk zonder dat de balans werk/prive te veel verstoord wordt. Je wilt je resultaten beter en concreter omschrijven en afstemmen in je team. En je wilt effectiever ingrijpen als het fout dreigt te gaan. Was je de laatste keer tevreden over de resultaten en de presentatie daarvan ? Of kan je je performance op een aantal punten verbeteren ? Kortom : hoe zou je je succesfaktoren kunnen versterken ? Dat is het doel : je effectiviteit verhogen in werkprocessen.

Bijeenkomsten na een wederzijdse kennismaking : 3 – 5  sessies ( een op een ) van elk 1 ½ – 2 uur. Aantal is afhankelijk van het resultaat en van de tussentijdse terugblik na de 3e sessie. Buiten werktijd afspreken kan.